Beep-test

13 maj, 2013

VI har besök av svägerskan och hennes man, mr Black. Han åker tyvärr hem på onsdag och vi lär inte träffa honom på ett bra tag. Det blir inte så ofta eftersom de bor på andra sidan jordklotet, down under :(

Han ligger i hårdträning eftersom han ska göra ett fystest. Klarar han fystestet så får han jobbet han vill ha, i annat fall inte. Han ska genomföra ett beep-test, eller bleep-test som de kallar det. Han ska klara 8.7 i det australienska testet. Har fått förklarat för mig vad skillnaden är mellan olika beep-tester men jag kommer inte ihåg... Hur som helst så använder han sig av min man som "farthållare" och sporre. Min man är en snabb löpare. Han kan inte springa i lugnt tempo. Han rusar oavsett sträcka. Så hunden (en riesenschnauzer) älskar att springa med honom för det går fort. När hon springer med mig travar hon och hinner lukta på allt, när hon springer med honom rusar hon vilket tydligen är roligare. Men nu kom jag in på ett sidospår. Ni struntar väl i vår hund :)

I helgen har de kört beep-testet några gånger och Mr Black har äntligen klarat nivån. Så nu har vi stora förhoppningar för att han klarar sitt test i Australien. Jag och fru Black bestämde oss för att vi också skulle testa. Så vi körde beep-testet i går kväll. Fy vad det var jobbigt. Jag är ingen explosiv löpare. Att rusa är inte något som jag är bra på. Fick ett dåligt resultat, 5. Hade nog klarat lite mer om jag fattat att jag fått springa vidare trots att jag var ett steg från linjen när pipet kom, hade jag rusat hade jag kanske klarat mig till andra linjen innan nästa pip. Strunt samma. Jag har ett resultat att jobba vidare med. Både jag och maken (som klarade 8.9) har fått blodad tand och tänker köra regelbundna beep-test. Appen är nerladdad till mobilen :)

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!