31km, släpandes på stockar

15 maj, 2013

Idag var det transportlöpning på schemat. Tänkte att det är bara ge kroppen vad behöver, träning! Var duktig och packade allt igår kväll. Tog även med i beräkningen att det kanske skulle regna, i och med att det gjort det under dagen.
Klockan ringde 05.30 och jag funderade inte så mycket, utan jag gick upp och bytte om. Det blev en normal frukost, men insåg när jag skulle hämta tidningen i brevlådan att det var ju kallt ute! Hmmm, det var inte jag hade hoppats på. Det blev att starta i korta tights, tshirt och jacka, vilket var ett bra drag. Första 5km sprang jag och nästan frös om armarna. Men efter ca 8km började solen värma tillräckligt för att jackan skulle kunna tas av.
Mitt backpass för två dagar sedan började göra sig påmind ganska tidigt, stel i låren. När det kändes rejält var när jag skulle ta mig ner för en lång trappa vid kanalen, vid globen. Normalt brukar jag ta trappan med två steg i taget, hoppandes, men nu blev det att försiktigt gå ner och hålla mig i ledstången. Att hålla emot nedför gjorde ont! Tur att resten av rundan var hyfsad platt så jag slapp bli påmind av mina stockar till lår som skrek om nåd. Planen innan var att springa någonstans mellan 25 och 30km. Även om låren ville vila så blev det 31km till slut. Undrar hur jag mår i benen imorgon? Vågar knappt tänka på det......

 
(Foto:privat.sorry att jag inte vänt bilden.)

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!