Jag smälter

29 maj, 2013

Eller inte riktigt kanske. Men södra norrland har verkligen bjudit på strålande och varmt väder idag. Jag hoppas ni har hunnit vara ute och slukat lite D-vitamin. Själv har jag spenderat mer eller mindre hela dagen inomhus då jnag är inne i sluttampen av denna termins studier. PM som ska skrivas, föreläsningar som ska gås igenom, tenta som ska pluggas till.

Jag får vila sen nån gång.

Dock har jag hunnit med ett löppass under eftermiddagen. Behövde få rensa hjärnan en stund kände jag. Blev 11km på 51 minuter. Alltså 4:38-tempo. Det är jag rasande nöjd med med tanke på vädret. Egentligen hade jag varit nöjd med det oavsett väder, men det ger mig ju förhoppningar om att kunna fila på den tiden en aning vid något svalare temperatur.

Kände mig överlag stark genom hela passet, sånär som en liten liten dipp runt 7km. Men sånt vet man ju går över bara man biter ihop. Största fienden idag var dock solen. Blev helt dränerad på vätska och vägde näst intill 2kg mindre efter löpningen. Vilket jag känner av i kroppen fortfarande. Men jag sitter och återför vätska till kroppen nu så det går snart över. Och återigen så känns det som att kompressionströjan faktiskt har effekt. Tycker jag får bättre hållning av den när jag springer, vilket kan vara förklaringen till att tiderna och tempot blivit bättre och att min vanligen sura vänsterknä helt plötsligt inte känns någonting alls.

Att min Spaghetti Bolognese dessutom blev asgod gjorde inte den här dagen sämre heller.

Så summa sumarum så är livet på topp. 

 

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!