Inte långt, inte snabbt - men jobbigt!

1 juni, 2013

Så sammanfattar jag dagens långpass. Det blev inte längre än 26,6 kilometer. Det tog mig 2:46 eller 3:11 beroende på hur man ser på saken. Jag stannade en del och besöket på Konsum i Munkebäck tog längre tid än jag trodde.

Allt som allt ett helt okej pass ändå. Målet var att vara ute i tre timmar och leta nya vägar att springa på. Jag har ju flyttat och känner inte till några bra spår häromkring. Detta var även mitt första långa pass i sommarvärmen. Att det skulle vara så jobbigt trodde jag nog inte. Resorbvattnet gick åt innan jag ens hunnit en och en halv mil, och det var nog bra. Jag testade att fylla på med aminosyra samtidigt. (Vet inte om jag kände någon extrem skillnad mot utan dem...) Och chips. Chipsen gick knappt i. Jag mådde illa efter alla sjukt jobbiga backar. Hittade dock skogsspår norr om Kortedala som tog mig till Bergsjön. Dessa spår kommer jag att utforska mer senare, men herrejösses, vilka backar det fanns även i spåren! Vattnet i vätskeryggsäcken (två liter) tog slut även det. Fick som sagt handla mer i Munkebäck. Här hade jag ledsnat för länge sedan. Härifrån tog jag pauser typ varannan kilometer tror jag. Jag var egentligen inte så slut som jag var less. Benen var visserligen trötta, men det var nog inte problemet. Pulsen var helt okej också. Problemet hängde nog snarare på motivationen, och kanske på värmen? Men med tanke på målet för dagen så vet jag inte om jag egentligen kan vara besviken?

 

 

Igårkväll bestämde jag och E träff efter mitt långpass på Lejonet och Björnen (glassbar här i Göteborg). Lätt värt! Här fyllde jag på med kaffe och våffla med glass och jordgubbar. Mycket bra.

 

När vi kommit hem och jag kommit ur duschen hörs världens åskknall och sen börjar det jätteregna. Känns helt okej ändå. Jag tycker att det är mysigt med åska. Tur att jag stack ut när jag gjorde...

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!