Morgonjogg som bara gav energi!

4 juni, 2013

Vissa turer löpning eller jogging är annorlunda. I morse hade jag en sån. Annorlunda joggingtur. Den bara gav och gav och gav mig energi. Jag fick hålla igen för att hålla min puls under 180, viket var målet idag. Det skulle inte vara jobbigt. Alls. Tanken var att jag ikväll skulle träna med Göteborg Running Club. Alltså skulle morgonens träning bara ge mig mer energi än jag hade innan jag stack ut. Och den levererade. Kroppen levererade. Vädret levererade.

Jag undrar om det beror på att jag gick upp nån timme innan, drack stor kopp kaffe och åt lite havregrynsgröt med mjölk. De andra morgonjoggarna har jag tagit på fastande mage. Det blir ju inte samma sak. Kroppen har inte samma energi att ta av och omvandla. Annars vet jag faktiskt inte vad som gjorde denna morgons jogging så annorlunda med de andra dagarna.

 

 

Nu slutade det inte med att jag tog kvällens träningspass. Istället har jag grillat och gräsmattemyst med sambon och hans vän. Ibland bör man som sagt låta livet styra. Det kändes som rätt beslut. Delvis. Lite dåligt samvete har jag. Men inte mycket! Jag fattade ett beslut. Det var ett bra beslut och inget att fundera över i efterhand. Vissa saker spelar ju faktiskt inte så himla stor roll...

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!