Tuff start på veckan med Ursvik Extreme

26 juli, 2012

Min första semestervecka där jag även är barnfri. Så jag passar komma lite i fas med träningen då. Måndagen börja ganska tidigt, var nere vid badet för simma lite kl 8 på morgonen. Det var typ jag och ett gäng Ankor som var där, för säkerhets skull låste jag bilen. Vill inte komma hem med ett gäng Ankor i bagageluckan, hehe.

Hem och åt lite sen vart det ut mot Ursvik för lite löpning med en polare.Detta skulle bli mitt första löp pass sedan Jubileums Maran så tänkte väl att ta det lite lugnt. Planen var 10km lugnt tempo. Av någon underlig anledningen hamna vi ute på Extrem banan så det vart 15km tuff terräng istället. Riktig härlig bana om bortser från alla backar (blir i för sig inte mycket kvar då) men jag njöt av den första 15 minuterna allafall till värsta Uppförsbacken, sen kan väl säga att det gick utför. ;)

Nu i efterhand så var det inte optimala passet. Mitt knä tyckte inte om att behöva lyfta benet så mycket. På asfalt blir det ändå skonsamare fastän det är hårdare underlag. Kom runt under 1.25 alla fall, och ganska sliten. Men grymt roligt pass. =)

Avsluta måndagen med cykla lite tempo, gick väl sådär. Blåste som bara den. Kändes som jag vingla över hela vägen, hade varit polis kontroll hade jag säkert fått blåsa, hehe. Var så illa att jag bitvis i motvinden fick ställa mig upp och trycka på nerför. Borde cyklat åt andra hållet och tagit en taxi hem. Vart 3 mil alla fall runt Fysinge sjön vid Väsby. Sov rätt gott sen, speciellt löpningen hade gjort sitt. Men planen denna vecka är gå ner i "källaren" och komma i form till höstens tävlingar. Nästa vecka har jag sonen så blir automatiskt betydligt mindre pass då också.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!