Tempo, tempo

10 juni, 2013

Efter en vilande helg så var jag idag ute på en runda jag på förhand hade bestämt skulle gå fort.

Men vi springer (no pun intended) händelserna i förväg. I går åkte den bättre hälften iväg till Östersund för sex veckors jobb under sommaren på Tillväxtverkets kommunikationsavdelning. Hon studerar sånt, typ. Så jag är gräsänklig för en tid. Tror dock tiden kommer gå fort då jag har en hel del saker att göra. Vi har till exempel flyttat hit en del saker från hennes studenbostad då tanken är att vi ska bli sambos när hon kommer tillbaka i mitten av juli. Så jag har tagit på mig att ställa i ordning och dona här hemma så allt är klart när hon återvänder. Plus att jag också ska jobba, samt läsa 15hp på distans via Umeå universitet. Fullt upp med andra ord.

Tillbaka till dagens träning. Det skulle alltså gå fort var tanken. Jag har nämligen blivit lite bekväm att springa strax över milen/pass senaste veckorna och inte varierat vare sig distans elelr upplägg något alls.

Idag blev det andra bullar. Sprang 4.44 km på tiden 18:34. Tempo på 4:11/km alltså. Riktigt jävla bra säger jag. Kroppen känns ganska bra också. Jag märker hur jag vecka efter vecka återhämtar mig snabbare och snabbare efter genomförd träning. Det känns jävligt bra och jag är sjukt nöjd med mig själv!

Kvällens belöning blir cheesburgare (hemmagjorde såklart, även burgarn. Frysburgare är sällan gott.)

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!