Viktnedgången går enligt planen

17 juni, 2013

Då var helgen slut och vardagen har tagit vid igen. Min dietplan går alldeles utmärkt och jag var i morse nere på 71.8kg. Har dock tyvärr insett att mitt snåla intag av kcal inte lämpar sig för löpning (känner mig själv rätt lär jag ändå smygspringa lite). Kroppen känns nedbruten så fort jag försöker ge mig på tuff träning. Har därför beslutat att jag ska ta ett kortare uppehåll från att springa och passa på att köra lite längre promenader istället. Tills viktmålet är nått och jag kan börja äta som förut igen. 

Tog en 7km promenad tidigare idag i makligt tempo. Mest för att komma ut och röra på mig. Vädret var fint och jag fick igång en bra svett. Saknar dock att springa, men efter förra veckans pass i kombination med diet så säger kroppen ifrån. Den har inte så mycket att jobba med. Och i detta fall tycker jag att kroppen ska få vinna, itne hjärnan.

Såhär efter avslutat middag känns kroppen pigg och kry och jag ser fram emot stundande midsommar. Då ska jag ignorera intaget av kcal för någon dag eller två (och ge mig ut på ett löppass).  

 

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!