De vuelta en la vida cotidiana

24 juni, 2013

Vad i hela friden betyder det som står i rebruken tänker du, eller så kanske du inte alls gör det. Hur som är det vad google translate översatte "Tillbaka i vardagen" till spanska som. Jag har ingen aning själv. Kan inte mer ord än att säga typ hej, en öl tack osv osv. Men jag försöker snappa upp mer då tanken är att dra iväg till Valencia i slutet av augusti. Varför just Valencia. Jo för att alla fåntrattar åker till Barcelona eller Madrid. Då åker jag någon annanstans. Eller jag och jag. Vi heter det ju.

Men som sagt. Midsommar slut, vardagen är tillbaka.

Jag har spenderat helgen med att äta massa god mat, dricka en del goda öl (blev nog två för många på midsommarafton) och slöat tillsammans med den bättre hälften som var hemma en sväng. Igår åkte hon tillbaka till sitt jobb i Östersund och vardagen kom åter. Tur att hon snart är klar med sin séjour där och flyttar hem igen. Känns på tok för tomt att springa runt här hemma på egen hand. 

Idag har jag suttit framför datorn och kodat. Absolut inget annat faktiskt. Det är både frustrerande och roligt på samma gång. Mest roligt. Det stör mig inte ens att det har varit relativt fint väder heller. Vill jag inte gå ut så skiter jag i det. Punkt slut.

Har dock varit ute på en liten löprunda såhär under tidig kväll. 10.3km på strax över 49min. Känns helt ok med tanke på intaget av alkohol och mat i väl tilltagna mängder senaste dagarna. Nu ska jag kasta mig in i duschen och sedan laga en välförtjänt middag. Har tagit fram köttfärs ur frysen tidigare. Får se vad jag slänger ihop för spännande.

Visste ni förresten att midsommarstången inte alls har någon som helst anknytning till någon slags hednisk högtid och beundrande av fallossymbol? Så är det iallafall. Finns ingen historisk forskning som stödjer den teorin för fem öre. Nu vet ni det.

 Ciudad de las Artes y las Ciencias (Design av Santiago Calatrava, även Turning Torso i Malmö) är en av anledningarna till att jag vill till Valencia. 

 

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!