Inför Tjejmarathon

26 juni, 2013

Nu är det tre dagar kvar! (Egentligen två: torsdag och fredag.) Herregud...

 

(Peppa mig genom att sätta in en slant här: http://www.jordensbastaaffarside.se/insamling/starstruck_unltd/tjejmarathon_2013_foumlr_alla Alla bidrag är välkomna, oavsett storlek!)

 

Jag har ont i halsen. Jag har haft ont i halsen ett par dagar och det ser inte ut att vända. Snarare tvärtom. Men jag tänker tillbaka på min senaste stora utmaning; Lidingöloppet. Jag mådde precis likadant en vecka innan - och det gick bra. Det som inte gick bra i Lidingöloppet var att jag blev tom på energi eftersom jag knappt åt innan och bara drack vatten under loppet. Det vet jag hur jag ska rätta till under Tjejmarathon. Så jag känner att det får vara som det är. Jag kan ju inte göra något åt det här nu. Det blir som det blir och loppet får gå som det går. Jag håller mig så stilla det bara går fram tills dess. Jag proppar i mig vatten, kan jang, ingefära och extrema mängder vitlök. Det måste gå bra!

Jag har överätit sedan midsommar. Det finns inget stopp i mig! Jag äter popcorn och glass så att jag snart ser ut som en mix av dem men blir aldrig mätt nog. Jag skyller på att "jag ska springa långt och måste kolhydratsladda" men ärligt talat - efter helgen måste det bli skärpning på torpet!

 

Jag har inte packat ännu. Jag har inte heller köpt en del av den obligatoriska utrustningen ännu. Jag vet inte ens vad jag ska packa ner. Jag är otroligt oförberedd. Det är väldigt mycket "jag ska" men väldigt lite blir gjort. Kanske hänger det ihop med halsont och tillhörande energibortfall? Men det oroar mig lite att jag inte är så pigg, pepp och förberedd. Å andra sidan oroar det mig inte alls att jag är opepp. Det är tre dagar kvar, och det är antagligen bra att inte vara för peppad. Pepp tar väl också energi?

 

Hm, vad är det mer jag måste göra inför lördag? Packa, såklart. Shoppa utrustning. Flyga upp. Det gör jag på fredag kväll och bor hos mamma. Jag räknar iskallt med att hon har koll på allt som händer från tidpunkten jag landar på Arlanda. Jag tänker packa en liten väska att checka in, med typ duschsakerna, och ha det viktiga (löparskor, vätskerygga, kläderna) i handbagaget. Oddsen att väskan inte kommer fram är stora men om det skulle hända kan jag ju inte springa. Och det vore verkligen hemskt!. Säkra före det osäkra, alltså.

 

Öhm. Annars känns det bra. Tror jag. Men herregud - vad är det jag gett mig in i?!

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!