This day was made for running

30 juni, 2013

Idag var förutsättningarna helt perfekta, jag hade tagit en lång sovmorgon, ätit frukost, tagit en kort promenad, vilat lite på soffan. Vädret var mulet, 19 grader varmt och en svag bris drog förbi ibland, agendan var helt tom från aktiviteter....förutsättningarna var alltså helt perfekta för en lite längre löprunda. 10,1 km blev det på en lagom tid på 58 min, det var helt enkelt ett bekvämt tempo. Tog mig ut på Djurgården så jag fick andas lite sjöbris, bra avslut på en bra helg.

Tittade lite på min träningsstatistik härom dagen och jag gillade det jag såg. 2012 tränade jag i snitt 2,6 pass i veckan. Hittills i år ligger mitt snitt på 3,5 pass i veckan. Visserligen har jag semesterveckor framför mig där träningen antagligen kommer att avta lite men jag är ändå riktigt nöjd med utveckligen. Och det bästa av allt är att jag inte ansträngt mig nämnvärt för att öka antalet pass per vecka, det har bara kommit naturligt för att jag tycker det är så fruktansvärt kul! Känner mig väldigt lyckligt lottad som har funnit denna glädje i träningen.

Sitter just nu på balkongen och lyssnar på Djurgårdsklacken som skanderar på Stockholms Stadion för sista gången, Djurgården möter Öster och det är den sista Allsvenska matchen som spelas på Stadion någonsin, känns lite sorgligt....

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!