Det blev Kroatien

1 juli, 2013

Det blev Kroatien till slut. Efter mycket surrande om var tusan vi skulle resa någonstans så föll valet tillslut på Kroatien och Split. Iallafall som utgångspunkt. Tanken är att vi flyger till Split och är där 2-3dgr, för att sedan ta färja över till Hvar och ha det som bas resten av vistelsen. En tripp till ön Vis är också planerad där jag vill busköra moppe och spana in vinodlingar. Vi har hittils bara bokat flyget då vi tänker oss att hyra av privatpersoner istälelt för hotell. Hotellen i Kroatien är huskeligt dyra och man får samma standard för en tredjedel av pengarna om man letar runt bland privata uthyrare istället. Klart värt.

I övrigt har jag spenderat hela dagen (nästan) framför datorn och jobbat med ett projekt till en av sommarkurserna jag läser. En design av en hemsida kort och gott. Har också hunnit med att köra ett tufft intervallpass nu under tidigt kväll, vilket var behövligt. Helgen har som vanligt mest beståt av sköna promenader, god öl, god mat och sån där. Plus att jag har jobbat lite också.

Nu ska jag försöka varva ned och släppa mitt pågående projekt. Tyvärr har jag ju en släng av mani och vill göra avsluta saker jag påbörjar utan rast. Vi får se hur det går.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!