Trail-fail !

7 juli, 2013

Igår sprang jag förbi en trappa som ledde upp på berget med skog som ligger till höger om vårt hus. Jag fortsatte på planerade rutten, men idag snörade jag på mig mina nya trailskor och gav mig ut på upptäcktsfärd.

 

 


Full av förväntan blev det inte alls så bra som jag hade tänkt…


Det första failet visste jag nog egentligen om. Jag visste att berget och skogen inte var på så stor yta, och att rundan upp och ner inte skulle bli så lång. Men såå kort trodde jag nog inte att den skulle bli. Hittade även ett tält mitt uppe på toppen. Så jag begav mig ner igen.
Det andra fallet gjorde mig ledsen. Trappan upp var asfalterad. "Må så vara", tänkte jag. Men asfalten fortsatte runt hela berget. Fick springa så gott det gick på sidan av - jag hade ju för böveln trailskor!
Jag hade nya trailskor som verkligen inte passar mig. De gjorde ont redan efter en kilometer. De klämmer liksom på utsidan/undersidan av fötterna. Kan de vara för stabila? Eller är det bara för att de är nya? Jag är osäker. Kommer nog att prova dem lite till men är rädd att jag gjort ett felköp i New York. Jaja.
Slutade i alla fall med ett par backar och sedan utfallssteg tills jag fick ont i baksida lår.

Dagen har sedan fortsatt i samma fail-tema. DHL-ombudet hade inte öppet, trots att det skulle vara öppet… Coop hade inga jordgubbar till pannkakorna… Jag insåg när jag fått upp gardinstängerna att jag bara hade en gardin, inte två som jag trodde… Ni vet. En sån dag. Men snart kommer nog kusin och hennes kille förbi och hälsar på. Blir nog bättre då.


Imorgon testar jag nya transportlöparryggsäcken. Det ska bli intressant att se hur den känns!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!