Återkomsten

8 juli, 2013

Trots att den riktiga debuten på maratonsträckan inte blev riktigt så som jag hade hoppats på, så har det ändå känts ganska bra efteråt.

Tanken var att jag skulle vila helt under den efterföljande veckan och sedan starta upp försiktigt med c:a 20 km under vecka två. Nu blev det inte riktigt så utan jag kom i gång med två sköna morgonpass på en mil vardera redan till första helgen. Istället för 20 km vecka två så kunde jag logga hela 60 km. Efter det så har det rullat på riktigt bra med i snitt 56 km per vecka fördelat på lite långpass, några lite snabbare och en del intervallpass. Dessutom så hann jag faktiskt med att prova crossfit på midsommaraftons morgon. Det var riktigt kul, men träningsvärken satt i ett par dagar… :-)

Med två veckor kvar till semestern så börjar planerna för hösten att falla på plats. Delvis i alla fall. Det största målsättningen får nog ändå sägas vara mitt andra Lidingölopp. Debuten gjorde jag förra året men det gick inte som jag hade hoppats, som vanligt, så vi får satsa på revansch i år och spänna bågen lite hårdare, kanske. Någon halvmara lära det bli också, men jag har inte riktigt bestämt vilken ännu. Stockholm är ju förstås enklast, men jag vet inte om den är så rolig, ärligt talat.

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!