Kortdistans med fart (och lite annat)

8 juli, 2013

Får börja med att be om ursäkt för inaktivitet. Men denna gång är det inte mitt fel. Alltomlopning.se verkar ha varit grinigt senaste tiden då jag har haft stora svårigheter med att logga in.

Nog om det. Jag tycker jag har märkt en ökad inaktivitet överlag bland min kära medbloggare. Om det har att göra med liknande problem som jag haft, eller semster eller något annat vet jag inte?

I helgen som var så har vi allafall flyttat in Emmas sista saker i min lägenhet (som nu är vår). Jag har passat på att jobba lite också. I övrigt inte så mycket nytt. Köpte en ny skjorta, ett par skor till mig själv samt ett par Desert Boots till farsan som han kan ha till hösten. Han är så rackarns dålig på att köpa allt vad heter kläder och skor. Så jag kände ett behov av att styra upp.

Dagens löppass blev ett kortare där jag la fokus på fart/tempo. Tycker jag fick till det riktigt bra. Höll ett jämt tempo rakt igenom hela passet och kroppen kändes stark och svarade och återhämtade sig fint. Måste ha varit den där sockerkakan svärmor hade med sig som var orsaken. Tror jag ska se att få med mig en sån till Sthlm i september. Med en rejäl bit i magen ska jag fan helt otippat ta och vinna halvmaran.

Skämt osido, dagens pass var det. Blev drygt 6km i ett tempo av 4:21/km. I morgon jobbar jag igen och funderar på om jag ska packa med mig löparkläder och springa hem efteråt. Har kollat upp att det borde bli drygt 10-11km. Lagom längd att köra. Vi får se.

Nu ska jag laga mat. Kyckling och något. Har inte bestämt.

 

 

 

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!