1 mil för mina synder i Amsterdam

10 juli, 2013

Helgen spenderades i Amsterdam med några vänner, en wekendresa vars huvudsyfte var house festivalen "Sensation" som gick av stapeln under lördags kvällen/natten och in på söndagmorgon. Fantastisk resa, hade aldrig varit i Amsterdam tidigare men jag blev glatt överraskad. Hur härlig nu än denna helg var så var den ju inte speciellt hälsosam (med undantag för alla vandringar genom stan och det faktum att jag dansade nästan nonstop i 6 timmar under lördagen) så detta var det hög tid att råda bot på igår, hade en tanke på att ta mig ut på en runda redan under måndagen men min kropp sa nej, var fruktansvärt trött.

Igår blev det i alla fall 10 km, hade först tänkt att bara ta ca 5 km för att inte lägga ribban för högt men det kändes överraskande bra efter några kilometer så då var det ju bara att köra på helt enkelt. Ikväll får det bli intervaller med Nike+ Run Club, sista gången innan semestern.

Går på semester på fredag, sedan väntar 4 veckors ledigt! Tror aldrig jag längtat så otroligt mycket efter att få vara ledig som jag gör nu, hela min kropp skriker efter det och hjärnan håller på att stämpla ut helt! 

 

Sensation var en väldigt häftig tillställning, musik, ljus, effekter, fontäner(!!) och 30 000 pers som alla bar vita kläder....då var det inga problem att dansa fram till kl 6 på morgonen!

 

Lever fortfarande på ett lyckorus efter detta.

 

Amsterdam

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!