Nu är det kört...

16 juli, 2013

Ett tag i helgen trodde jag nästan att det va kört....

Vad menar jag nu?!  Jag menar precis som jag skriver, här går jag & blir riktigt förkyld & inte den lilla förkylningen, utan att den sätter sig på mina stämband. I helgen var jag nog gnälligare än vad en kille är vid förkylning... då var det inte så att jag gick runt & beklagade mig hur ont jag hade & mådde utan det var mer frustationen över att tiden är så knapp
nu & hur skall jag hinna bli frisk & få till mina älskade lååångpass.

Allt har sin tid & jag lät mig vila, det är inte ofta som jag tar en extra vilodag, men nu gjorde jag det för att vara på den säkra sidan. 4 hela dagar med vila från träningen gjorde verkligen susen... ;) För hör här!

Måndagensträning:
Ett distanspass 06.30 på morgonen, 19 km runt sjön, blandad terräng. Snittade 4.05/km då är uppvärmningen med där. Benen gick av sig själv! Aktiviteter med barnen hela dagen. Kvälls pass: 8km i lugnt tempo & styrka.

Dagens träning 06.30 i full storm i Skåne. 42 km på tiden 3.18... Jag kan erkänna att mellan Kristianstad & Åhus då flög jag fram som en liten fjäder med lätta ben, fick hejda mig själv många gånger för att det gick för fort, men mellan Åhus & Åsum
där var jag nära att ge upp. Tur att jag är så envis som jag är ;)

Sen har det varit aktiviteter i non stop hela dagen, så nu laddar jag med ny energi inför morgon dagens pass, som ser ut att bli ett lugnt pass i lagom tempo.

Jogga lugnt & njut av sommaren!

IMG_1347

 

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!