Dag 3 av 7 på 20/20 schemat

17 juli, 2013

Studsade upp redan vid kl. 04:15 för att i lugnt tempo springa dom 11,5km till jobbet denna arla morgonstund. Sprang på bilvägar som jag i vanliga fall skulle sky som pesten. Så här tidigt på morgonen var det både bil- och folktomt och det var riktigt skönt att springa.Det här kallar jag en bra början på dagen. Ytterligare 11,5km avverkade av dom 20mil löpning jag bestämt mig för att avverka under veckan.

Efter jobbet var planen att simma och sedan springa med Nike Running Club på kvällen. Precis när jag började förbereda simningen ringde larmcentralen och berättade att det larmade på gymmet. Jag körde dit för att kolla vad som hänt, hantverkaren som håller på med poolen hade gått in via poolförrådet så det var falsklarm. Tidsförlusten som utryckningen innebar gjorde att jag fick planera om och välja simning eller löpning, jag valde simning.

Stina rodde gummibåten och jag simmade bredvid. Idag var fokus att simma långt utan uppehåll. Det blev 2x1000m plus uppvärmning och avbad, totalt 2,8km

Imorgon jobbar jag kväll så jag hoppas hinna både springa och simma innan jobbet, vill ju inte ligga för mycket efter målet på 20mil löpning och 20km simning innan 23:59 på söndag.

Bilden visar status efter 3 av 7 dagar och även vad jag borde ligga för att klara målet.

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!