Sommarstatus

17 juli, 2013

Är nu inne på min tredje semestervecka och tro det eller ej, träningen flyter på helt ok. Det blir tränng ungefär varannan dag. En bidragande orsak till detta är min fru. Hon har rejält kommit igång med sin träning och försöker också köra varannan dag. Det gör att hon har förståelse att jag också vill träna.
Jag har mestadels fokuserat på stiglöpning och backträning, men det har även blivit intervaller och kettlebells. Semesterns längsta pass genomfördes i lördags. Klockan 15.00 drog jag på mig asfaltsdkorna när solen gassade rejält. Det blev först ca 5km löpning till stugan jag bodde i för att där byta till trailskor. Det blev tre varv i MTB-spåret och en totalsträcka på drygt 21km. Det var riktigt varmt, men som tur var sprang jag mestadels i skogen. Bilden nedan är efter passet, något svettig...Jag och frugan var av en händelse helt barnfria så det blev färska skaldjur i olika sorter och med bubbel till. En bra dag blev det helt enkelt!
Idag för övrigt så blev det 1000 positiva höjdmeter. Måste få in lite distanspass nu, känns som jag bara kör kortare pass på en timme eller så.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!