Dag 4 av 7 på 20/20 schemat

18 juli, 2013

Varför är det så fint väder??? Mitt största bekymmer just nu är det vackra vädret som gör att jag får gå upp i ottan och springa för att undvika värsta hettan.Idag drog jag hemifrån kl. 06:30 och fick en skön runda på lite över 16km.

Handlade hem mat att ta med på semestern (läs soppor) i fjällen och Norge. 6 arbetspass kvar innan semestern, LÄNGTAR (efter kylan).

Väl hemma blev det frukost no:2 och en stund vila på uteplatsen. Vid 10-tiden var kroppen som ny igen och Vi drog ner till sjön. Stina i gummibåten och jag simmandes. Fick ihop ca 1700m bra simning med midjeväska, dolme, paddlar och kort våtdräkt (delar av tävlingsutrustningen för Amfibiemannen).

Hemma igen gjorde jag en gigantisk räkmacka med 3 smörgåsar som botten och säkert 1/2kg räkor och 2 ägg, mums mums

Vilade en timme på uteplatsen (vaknade av mina egna snarkningar) innan det var dags att bege sig till jobbet för kvällspass. PT-kunden jag skulle ha innan jobbet hade avbokat. Eftersom kroppen fått bra bränsle :-) och kändes helt återhämtad sprang jag ett tufft tempopass på löpbandet (tufft för mig, piece of cake för andra) milen på strax över 43min utan nummerlapp är jag grymt nöjd med.

Sammanställning efter 4 dagar ser Ni nedan, visst jag ligger lite efter men snart kommer helgen, då jävl...

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!