Äntligen!

22 juli, 2013

Gokväll såhär i sommarvärmen!
Det blev bara ett inlägg och sen har jag inte kommit in här på sidan, men nu äntligen verkar det som allt är i sin ordning igen och att det fungerar.

Jag njuter för fullt av sommaren tillsammans med min lilla familj och älskar verkligen varenda minut! Vi äter gott, leker en massa, myser i soffan, jag har följt både tennisen i Båstad och Tour de France de senaste två veckorna men ändå hunnit bränna mina lår och näsa.

Träningen ligger återigen på hyllan. Min rygg fixade inte träningen när jag väl kom igång, jag deppade ner mig totalt några dagar (jag tom. grät!) men kör nu på för fullt med ett Rehabprogram för rygg och nacke. Tanken är att köra fram till slutet av augusti och utvärdera, känna efter och kanske att jag kan börja då igen. 7 september ska jag ju springa Tjejmilen.. Får se hur det blir med det..

Ett glädjande ämne idag är att jag fått på mig ett par jeansshorts som jag inte fått på mig på 3 år!! Alltså innan jag blev gravid med Emma! Härliga saker det där när man kommer i kläder igen ;)

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!