När gav du dina fötter lite kärlek senast?

26 juli, 2013

Det är ju bara att erkänna, löparfötter är inte speciellt sexiga! Blånaglar, skavsår, blåsor...you name it, alltid är det något och våra fötter får stå ut med en hel del. Så efter dagens terräng-runda gav jag mina fötter lite extra kärlek för att pigga upp dem. Lite fotbad och pedikyr var de värda och att sedan ha lite mer attraktiva fötter på beachen är inte fel det heller. Jag lägger en hel del tid och pengar på hår, smink, naglar osv. men glömmer ofta bort mina fötter, även de behöver bli bortskämda och ompysslade ibland.

 

I brist på ett riktigt fotbad fick skurhinken duga.

 


Dagens runda blev som sagt i terräng, mest för att fly undan solen och ta sig in i skogens skugga men varmt blev det ändå kan jag meddela. Det gick inte fort, det var inte lätt och jag tyckte inte det var jätte kul men 6 km fick det bli. Känner verkligen på en gång att jag påverkas prestationsmässigt när temperaturen stiger över 20 grader.

Detta fick bli mitt sista pass på lite över en vecka, imorgon bär det av till medelhavet och en väntande segelbåt. Har fattat beslutet att lämna alla träningskläder hemma och bara slappa under denna resa. Vila sig i form.....eller hur var det nu... 

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!