Ett bryskt uppvaknande och en skön nystart

12 augusti, 2013

I morse ringde klockan, jag blev för första gången på över 4 veckor väckt av ett alarm och i och med det så var semestern slut och vardagen var åter här. Blandade känslor gav det, på ett sätt sorgligt att en underbar semester är slut men även skönt att komma in i rutiner och goda vanor igen.

Vågen fick bli första målet för dagen och resultatet av 4 veckors gott liv visade sig vara +1,7 kilo ....ajfan...bättre start på dagen hade man ju kunnat få. Men jag hade nog väntat mig något likande så en jätte stor chock var det inte. Jag börjar idag en nystart med kost och träning, i 5 dagar framöver nu kommer jag bara äta proteiner och efter det kommer jag att lägga till grönsaker. Dels för att få bort semesterkilona men även för att få en renare känsla i kroppen, känna mig smidigare och få bort den där svullna känslan. Ska bli så skönt!!!

Igår fick det bli milen, en långsam sådan men ändå en mil och till min förvåning så blev dagens löprunda även den en mil! Hade tänkt mig en 7 km när jag begav mig ut idag men det rullade på så bra att jag körde på helt enkelt och det gick hela 2 minuter fortare än igår. Bra start på min rivstarts vecka och även en bra uppladdning för Midnattsloppet på lördag.

Hej hej vardag - Let's kick ass!!!!

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!