Träningstisdagen

13 augusti, 2013

Idag har jag tagit två träningspass, fast egentligen kanske man bara kan säga att jag tagit ett. Andra passet var yoga. Jag tycker inte om yoga...

 

Första passet gillar jag däremot - Lunchlöpning! Jag tog en sväng i Skatås, med sällskap och i prattempo.

 

Trevligt, bra väder (fast prognosen sa "regn hela dan") och skön tur. Vi tog femman men som de flesta redan visste är femman inte riktigt fem kilometer. Tror banan gjordes innan GPS hade uppfunnits. Men vad gör det att det inte blev exakt en femma? Inte mycket. En bra energikick för att klara av eftermiddagen. Kan även meddela att Skatås "restaurang" har shapeat upp sig sedan innan sommaren. Sjukt bra hamburgare och allt på menyn såg kanongott ut. Kräftsallad, hamburgare och cesarsallad, med mera. Tar du nästa lunchmöte i Skatås?

 

 

Sedan kämpade jag vidare med energin på eftermiddagen. Kom hem lite halvhungrig men satte igång med yogan innan jag hann stoppa i mig mat och innan jag hann sätta mig i soffan. "Lika bra att få det överstökat". Jag gillar som sagt inte yoga. Det är för långsamt. För lite svett. För lite puls. Men säkerligen nödvändigt på sitt sätt. Någon gång ibland. Så idag fick det bli ett yogapass.

 

Och nu sitter jag och njuter av knäckemackor och vattenmelon. Ikväll ska jag försöka fixa till nån middag med rödbetor, chévre, valnötter, spenat och honung tillsammans med lax. Vad tror ni om det?

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!