Ingen löpning - men ryggpass på gymmet

15 augusti, 2013

När klockan ringde imorse visste jag att jag inte skulle gå upp. Igårkväll bestämde jag mig för att morgonlöpningen skulle få bytas ut mot mys med min sambo. Unna mig att ligga kvar i sängen. Snooza. Den där sköna känslan av att dra täcket till öronen och kramas. Visst är det skönt med morgonlöpning, men jag har tagit fyra löppass på tre dagar. Benen sa ifrån och jag unnar dem en extra vilodag den här veckan. Total vilodag blev det såklart inte. Jag tog ett ryggpass på gymmet.


Passet gick bra. Jag tog exakt tio minuter uppvärmning i roddmaskinen fast jag bara ville hoppa rakt in i styrketräningen. Jag körde samma vikter som sist på alla övningar, förutom en där jag bytt station. Egentligen ska man nog köra någon annan övning i den stationen men jag har inte mage att köra på ena sidan av den enda "maskinen" där man kan köra med två armar samtidigt. Gymvett. I alla fall. På den nya stationen fanns ingen 12,5 kilosvikt. Jag fick välja mellan 10 kilo eller 15 kilo. Så jag körde som sist fast jag bytte ut 12,5 kilo mot 15 kilo. Jobbigt! Men det gick nästan hela vägen.
När det gäller den sista övningen som jag aldrig klarar så gjorde jag inte det idag heller. Inte ens en enda hel rep orkade jag med. Det är frustrerande! Kanske får be Madde att byta ut den övningen mot någon jag i alla fall har en chans med i nästa steg? Vi får se.

Nu borde jag egentligen packa. Egentligen. Imorgon flyger jag till Stockholm för att springa både Run in blood och Midnattsloppet på lördag. Börjar fundera över om det är klokt att springa två lopp på en dag, men börjar också acceptera att kanske inte ta personligt banrekord på Midnattsloppet. Vi får se hur det blir. Jag kommer att göra så gott jag kan.
Jag borde packa men istället sitter jag i soffan med täcke över mig och kollar på Rederiet. Om en stund ska jag ner i tvättstugan. Allt har sin tid…

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!