Tough Viking....jag säger pass på den.

31 augusti, 2013

Igår gick jag och la mig med ett leende på läpparna, leendes för att jag i ett par dagar längtat efter att ta mig ut och springa och lördag förmiddag skulle ge mig chansen till just detta. Vaknar till ösregn och blir genast lite avslagen men denna runda gick inte att skjuta upp, kvällens kräftskiva kommer garanterat ge symptomer som inte kommer att uppskatta träning imorgon. Men efter lite inpackning av telefon i någon form av plastpåse arrangemang (för jag vägrar springa utan musik!!) så kom jag i alla fall ut. Lagom temperatur, lätt regn och lätta ben var en skön kombination. Blev bara blygsamma 6 km men i ett helt ok tempo.

Under min runda sprang jag förbi förberedelserna inför loppet Tough Viking som går av stapeln på Gärdet imorgon. 12 km med 15 helt galna hinder i form av t.ex. amerikanska fotbollspelare, gyttja, monkey bars, containrar fyllda med is, taggtråd, tunnlar du måste krypa igenom...you name it! Vid ett hinder stod det "Fire" så det skulle inte förvåna mig om deltagarna även tvingas springa genom eld, helt galet!

 

 

 

Beundrar de som skall ge sig på detta imorgon, ni är riktigt tuffa vikingar och antagligen rejält knäppa också! Tror detta lopp är riktigt kul att titta på så jag är lite besviken över att jag inte är i stan imorgon och kan gå dit och titta. Stort lycka till alla blivande tuffa vikingar!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!