Tennis!

13 september, 2013

Vi har kört igång friskvårdstävlingen på jobbet nu. Och efter nästan två veckor är min kropp helt slutkörd. Har sådan sjuk träningsvärk i benen, har ont i benhinnorna och är helt utslagen klockan 22:00 på kvällarna. MEN jag ligger i topp 10 i den individuella tävlingen och Skövde leder i kontors tävlingen. Vila kan man göra efter november. Så länge håller tävlingen på. Sista november. Tre månader kör vi.
 
Jag försöker så ofta jag orkar gå en PW på morgonen innan jobbet och sedan ha någon form av träning på eftermiddagen. Idag blev det dock ingen PW men det blev lunchträning istället. Tennis. Första gången "på riktigt" jag körde. Och så himla kul det var! Det var jag och chefen som körde. Och vi var på typ samma nivå, så det var roligt, fick till några riktigt bra bollar också! Svettigt och vi tjänade under timmen ihop 4p till friskvårdstävlingen!
 
Vi pratade lite med en tränare som var ute på en av banorna för att kolla om de är möjligt att hoppa in i en nybörjarkurs, då säger han: "Ja de finns en nybörjarkurs, men jag såg er spela, och jag tycker inte att ni ska kalla er nybörjare. Ni hade bra spel." Då växte jag och chefen några centimenter och tennisen blev helt plötsligt mycket roligare.
 
Jag ska bli bättre på att skriva här nu.
Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!