Vinnare av ett par Icebug Anima 2 blev

Vinnare av ett par Icebug Anima 2 blev

20 september, 2013 |4 kommentarer

Vi har snubblat över ett par Icebug Anima2 i storlek Euro 42,5 (Herr) och lottar ut dem till någon av er därute som har denna storlek. Anima2 är utvecklad för att kombinera känslan av makt, kontroll och snabbhet. Du får en mjukhet och stötdämpning i Anima som du som löpare förväntar dig. Skon görs för att följa den naturliga rörelsen av dina fötter och är en lätt trailsko för drivna löpare, perfekt för högt tempo på grusväg och stig. Svara bara på frågan för chansen att få hem dem: Vilket år grundades Icebug?

Vi vill även att du kort motiverar varför just du ska vinna skorna. Mejla ditt namn och adress till info@alltomlopning.se. Ange ”Icebug” i mejlets ämnesrad. Tävlingen pågår till och med måndagen den 7 oktober kl 23.59. Lycka till!

UPPDATERAT: Vinnare av dessa skor blev Johannes Forssell från Växjö och skorna kommer att postas inom ett par dagar! Tack alla andra som mejlat och skrivit i kommentatorsfältet nedan sina svar. Vi kan avslöja att vi inom kort kommer att lotta ut nya grejer inför höst och vinterlöpningen!

Rekommendera

Christer Burst

Christer Burst 20 september, 2013 klockan 23:31

Svar:år 2001

hsr länge funderat på att prova icebugs så detta vore ju ypperligt.

Karin Salén

Karin Salén 20 september, 2013 klockan 23:36

År 2001

Jag vill vinna skorna för då har min man inte längre någon ursäkt för att låta mig kämpa i spåret alldeles ensam.

Mats Andersson

Mats Andersson 21 september, 2013 klockan 09:26

vore grymt att vinna dom skorna. Sprang min första halvmara i år och fick helt klart blodad tand av det. Nästa år tänkte jag mig både Stockholm maraton, halvmaran och Lidingöloppet. Vore helt fantastiskt med rätt förutsättningar att komma i form till dessa lopp :-)

Johan Soikkeli

Johan Soikkeli 21 september, 2013 klockan 09:59

År 2001

Vore härligt att få möta hösten och vinter i ett par riktiga trailskor.

Storleken är perfekt.