Vinnare av ett par Icebug Anima 2 blev

20 september, 2013

Vi har snubblat över ett par Icebug Anima2 i storlek Euro 42,5 (Herr) och lottar ut dem till någon av er därute som har denna storlek. Anima2 är utvecklad för att kombinera känslan av makt, kontroll och snabbhet. Du får en mjukhet och stötdämpning i Anima som du som löpare förväntar dig. Skon görs för att följa den naturliga rörelsen av dina fötter och är en lätt trailsko för drivna löpare, perfekt för högt tempo på grusväg och stig. Svara bara på frågan för chansen att få hem dem: Vilket år grundades Icebug?

Vi vill även att du kort motiverar varför just du ska vinna skorna. Mejla ditt namn och adress till info@alltomlopning.se. Ange ”Icebug” i mejlets ämnesrad. Tävlingen pågår till och med måndagen den 7 oktober kl 23.59. Lycka till!

UPPDATERAT: Vinnare av dessa skor blev Johannes Forssell från Växjö och skorna kommer att postas inom ett par dagar! Tack alla andra som mejlat och skrivit i kommentatorsfältet nedan sina svar. Vi kan avslöja att vi inom kort kommer att lotta ut nya grejer inför höst och vinterlöpningen!

Taggar

Anima2Icebuglöparskorlöpning

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!