Att det ska vara så svårt...

2 oktober, 2013

...att bli av med de där sista kilona.  Ärligt talat tror jag att jag har bantat i 25 år(!) och går det bra? Svar nej. Tror jag provat ALLA dieter med varierande resultat. 2 gånger de senaste åren har jag lyckats ta mig i mål och båda gångerna verkar jag ha tappat greppet totalt och efter ett tag har jag gått upp allt igen.

Nu senast har jag provat 5:2 dieten och den verkar faktiskt funka på mig! Jag går ner trots att jag inte räknar kalorierna på fastedagarna och trots att jag fuskar med lördagsgodis. Det hade säkert gått fortare om jag varit jätte duktig, men 3 kg på 4 veckor känns helt OK!

Tyvärr kom jag ur fas när svägerskan kom ner och hälsade på, vi träffas 2 gånger om året och när vi träffas äter vi god mat, mycket god mat och sötsaker. Balansen rubbas och det tar ett tag att hitta tillbaka.

Läste att man på fastedagarna kunde köra Nutrilett, det har jag provat förut och det funkar om man har järnvilja. Igår hade jag fastedag och drack bara Nutrilett, det slutade med att jag var tok hungrig på kvällen och redo att äta upp allt som kom i min väg. Så igår bestämde jag mig, nu ska jag ALDRIG mer köra med Nutrilett! Att vara tok hungrig hela dagen och sedan kasta i sig mat på kvällen blir ju inte direkt den effekt jag vill ha. Så att köra 5:2 dieten precis som den är tänkt ska jag fortsätta med, jag tror på den!  Hoppas att jag denna gången ska nå mitt mål och lyckas stanna där!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!