Summering av en kass träningsvecka.

13 oktober, 2013

Jag tror att veckan som varit har varit den sämsta träningsmässigt. Inte kan jag ens skylla på sjukdom. På 7 dagar har jag lyckats att träna EN gång !  Nu kommer min bortförklaring (som mest är till för mig själv. Frun har varit bortrest de första fyra dagarna. Även om jag fått hjälp några dagar med hämtningar och lämningar av barn av min mor, så känner jag inte att tiden funnits. Det känns lite taskigt att man efter att hämtning av två barn genomförts och fixat middag då sticka ut och springa. Sedan har det varit svårt att komma loss på jobbet för lunchlöpning. Jag fick i alla fall till veckans pass i fredags. Det blev 15km på morgonen runt bland annat Djurgårdskanalen. Jösses vilken färgprakt det var med alla föstfärger på träden. Jag önskar att jag hade haft en kamera med mig för att föreviga detta. Nästa gång så tar jag med mig en längs kanalen.
Och så var arbetsveckan över, tänkte att jag skulle få till ett eller gärna två pass under helgen. Lördagen kom och det var ett kanonväder ute. Istället för ett löppass i solen blev det en dag på Skansen med familjen. Bra prioriterat om jag får säga! Under söndagen borde jag på något sätt få till något tänkte jag, men så fel jag hade. Frun skulle springa Hässelbyloppet på söndag, så det fick lov att bli efteråt tänkte jag. Vi packade in oss i bilen för att åka mot starten. Efter 15 minuters bilfärd händer något, stortjejen spyr, rejält. Vad gör man? Det var bara att vända och åka hem igen, ingen tävling för frun. Resten av dagen och kvällen har gått åt till sanering av bil och barn, samt vård av den sjuka. Så mycket för den träningen....
Vi får se hur nästa vecka urartar. Jag har räknat med minst två dagar med VAB, jag har sådan tur att frun åter igen är bortrest några dagar. Förhoppningsvis får jag tummen ur och kör lite Kettlebells hemma undr karantäntiden. För att få motivationen igen är det bara att fokusera på Vintermarathon om en månad. Vad vill jag uppnå då?

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!