New York Marathon....2015!

3 december, 2013

Ok, jag har förstått att New York Marathon är populärt men riktigt så här populärt trodde jag inte att det var. Igår släppte Springtime föranmälan till löparresan till New York Marathon 2015! Alltså det loppet som går om 1 år och 11 månader...ha ha...helt sjukt! Men va fan, det är en dröm att få springa det loppet så jag fick in en anmälan, jag har ju nu i alla fall gott om tid till träning. 

Jag bodde utanför New York, i New Jersey, året efter att jag tog min student och spenderade en stor del av min tid på Manhattan. En fantsatisk tid, om man bortser från att jag var där under terroristattacken mot WTC, och jag har inte varit tillbaka sedan dess. Ser verkligen fram emot att få återse denna fantastiska stad och denna gång ur en löpares perspektiv!

 

 

I fredags var det en fantastisk dag, jag tog mig ut på en löprunda, den första på nästan två månader och det var helt fantastiskt! Jag var fast besluten innan om att ta det extremt lugnt, bara ut och prova mina vingar försiktigt försiktigt.... Max 5 km i 6 min tempo, absolut inte gå ut för hårt och chocka kroppen. Jag höll mig inom mina givna ramar (ja, ok det blev 5,2 km men det är inom felmarginalen) men det var en utmaning, det var så kul! Glädjen sprudlade i mig, jag ville göra high-five med alla jag mötte, benen var fjäderlätta och det kändes som om att jag skulle kunna springa för evigt! Fantastisk känsla! Imorgon är det dags igen och nu tänkte jag sträcka mig till hela 6 km! Hissnande... ;-)

 

Sjukt lycklig tjej efter fredagens runda!

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!