Det tar aldrig slut på eländet?

8 december, 2013

Från det ena till de andra, har haft ont i ena hälen i ca 1.5 månad utan att ha funderat så mycket på de, men efter senaste löppasset  förra veckan gjorde det hysteriskt ont i hälen morgonen efter.  Letade på nätet efter löparskador och hittade hälsporre, och jo men visst, symptomen stämde in på mig.. 

På sommaren springer jag nästan bara på stigar, under hösten när det varit blött och lerigt har det blivit asfalt, uppenbarligen för mycket asfalt för min häl(!). För att inte göra det hela värre bestämde jag mig för att låta bli löpningen för resten av året. Har skaffat geleaktiga inlägg (för hälsporre) till mina promenadskor och efter nyår får jag känna efter om det blivit något bättre och om jag kan börja springa igen. Någon här som råkat ut för hälsporre och kan ge mig nåt bra tips?

För att pigga upp mig själv lite i allt elände så har jag inhandlat ett par nya snygga träningsbyxor från Rönnisch och dessutom bokat in mig på 2 spinningpass nästa vecka, nu gäller det bara att hålla latmasken borta och faktiskt gå dit! :)

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!