Detektivarbetet fortsätter...

21 december, 2013

Igår var jag på återbesök hos doktorn, han är inte helt övertygad om att det är ansträngningsastma jag har fått och efter helgerna ska  jag får göra en lungutredning där jag under två veckor ska göra tester vid olika tidpunkter och vid olika ansträngningsnivåer.  Jag har oxå fått en ny inhalator eftersom det andra märket inte verkade fungera som den skulle.

Tog oxå upp frågan om hälsporren med doktorn och han bekräftade att det kan ta upp till två år att bli bra, jag har inte två år!! Om 5 månader ska jag springa Göteborgsvarvet, jag borde få börja träna inför det nu, känns väldigt tråkigt om jag ska tvingas ställa in loppet.  Har haft spring i benen flera gånger den senaste tiden och längtat ut,  det känns verkligen så tråkigt att kunna.

Funderat över alternativ träning, om det nu skulle vara så illa att det ska ta två år för mig, har kört en del spinning det sista, men då måste man iväg till gymmet, vill göra nåt hemma, som jag kan göra när jag vill och alternativet är ju cykling.. Egentligen gillar jag inte att cykla (spinning är ett undantag), det är ganska tråkigt och det känns oxå som man får bättre träning av att springa. Men nöden har väl ingen lag, kan inte bara sätta mig ner och inte göra någonting. Så nu funderar jag på om jag ska investera i en träningscykel och susa runt på vägarna. Men än är det väl inte riktigt säsong, och förhoppningsvis funkar min häl som den ska snart! Cyklingen får bli min plan B!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!