Gott nytt träningsår!

31 december, 2013

Då har vi redan kommit fram till årets sista dag! Imorgon börjar ett nytt år, nya tag, nya möjligheter! December är ju lite av en månad i ätandets tecken och jag får erkänna att jag ätit mycket god mat det senaste och det märks  på kroppen... Jag försöker ta det med ro, som tur är så är det ju inte så här jämnt, men det tuffa kan vara att hitta tillbaka till gamla vanor igen efter allt ätande... Tydligen är det ganska vanligt att starta med det nya den 2:a januari, det ska jag oxå göra! ;)

Jag måste börja att träna liiite tuffare, tyvärr är foten fortfarande åt helvete, så nån löpning kan det tyvärr inte bli tal om vilket verkligen suger! Löpning är ju så enkelt, men kan göra det när man vill, bara byta om och sticka iväg. Nu känner jag mig lite som en fånge i min egen kropp, dumma kropp som motarbetar mig!

Träffade min kusin i julas, berättade om min fot, att jag inte kunde springa och att jag funderar på att testa cykling. Då visar det sig att han har en racer stående hos sin far, som jag kunde få låna och testa nån månad! Snacka om flyt! Men än så länge är det väl kanske inte säsong för cykling? Får fortsätta med spinning ett tag till och kombinera det med mer styrketräning! Jag kan, jag vill och jag ska! Kom igen 2014, nu ska jag i form!

Önskar er alla ett riktigt gott nytt träningsår!

 

 

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!