Tiden - som sand mellan fingrarna

8 januari, 2014

Två fantastiska veckor av harmoni, vila, träning, glädje och fantastiska möten har övergått till vardag, regn och gråtunga skyar. Lätt att bli nedslagen av denna vändning men sluter jag mina ögon så är jag tillbaka, jag känner solens värme, dofter, ljudet av vågor....det finns kvar i mig och jag hoppas det kommer finnas kvar där länge som en extra resurs av energi.

 

Resan med Springtime till Trainingcamp Thailand var en fantastisk upplevelse och jag är så glad att jag tog mig iväg på detta äventyr. Människorna var fantastiska, maten underbar och träningen av högsta klass. Totalt blev det 46 tränade pass för mig på två veckor och då innefattade dessa pass allt från löpning, yoga, beachvolley, cirkelfys, dans, SomaMove, jympa, core, vattenjympa mm.

 

 

En av löprundorna tog vi kring ett sötvattenträsk, otroligt vackra omgivningar men även en av de värsta backar jag någonsin utsatts för. Fick mjölksyra av att bara gå upp för den, ett tag var jag nästan beredd att börja krypa! 

 


Ett fullkomligt magiskt tempel i en grotta besökte vi en dag, att ta sig dit var även det ett rejält träningspass i terräng och branta berg, trots det så mötte vi thailändare i högklackat!

 

 

Nyår firades med mängder av raketer och dans på stranden.

 

 

Tack Thailand, tack Springtime....detta kommer jag att leva länge på, minnen i hjärtat.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!