De där med bantning...

12 januari, 2014

Har skrivit om det i ett tidigare inlägg, om hur jag bantat typ hela livet och provat alla dieter. Har funderat mycket det senaste och att banta är så j***a tråkigt! Alla dieter funkar på mig, de första veckorna, sen tappar jag sugen! Orka mäta, väga och räkna kalorier! Nu är det nytt åt, dax att komma igång igen på riktigt och jag har bestämt mig för att öka träningsdosen betydligt och se om detta kan hjälpa mig tappa de där kilona som sitter som berget. Har köat upp mig på 3 olika träningsböcker på biblioteket för att få lite inspiration på bra pass man kan göra hemma, samt att jag 2 gånger i veckan ska köra spinning & cxworx på gymmet.

Naturligtvis får jag tänka på vad jag äter, funkar ju inte att käka pizza och godis varje dag, men jag ska försöka att inte bli manisk med maten. Hittills har det gått bra, tappade 1.5 kg första veckan, så nu ska jag fortsätta och hoppas på att lusten stannar, länge!

Väntar fortfarande på kallelse till läkaren angående mina andningsbesvär och den där jädra hälsporren sitter där den sitter, så löpningen måste vänta ett tag till. Vissa dagar har jag så mycket spring i benen och ett enormt sug att ta mig en tur, så trist att tvingas avstå..

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!