Fredagsendorfiner!

3 augusti, 2012

När jag svettig och klar körde hem skruvade jag upp radion och när "The time of my life" spelades" sjöng jag med högt (ps. jag kan inte alls sjunga, låter förjäkligt). Väl hemma i duschen duschade jag länge, men höll sedan på att glömma att skölja ur schampot. Endorfiner kan ställa till med nästan vad som helst och idag uppgraderades de till en ny nivå.

Så hur gick det till? Jo, 22 kilometers löpning i Hälsingeskogar. Jag sprang en sträcka som jag sprungit ända sedan jag var liten. Det är väl där man springer allra bäst? Där man känner till varje lutning och kurva så att man till och med skulle klara av rundan i nattmössan? Förut brukade jag nöja mig med ett varv, som är åtta kilometer. Idag sprang jag två varv och sedan fortsatte jag sex kilometer till.

Och då ska jag berätta en sak för er. Det här var faktiskt det längsta jag sprungit! 18 kilomteter har jag avverkat tidigare, men aldrig över två mil. Och jag blev riktigt positivt överraskad över tiden! Trodde att det skulle ta över två timmar, men jag var flera minuter under det. Jag hade svenskt peppällskap hela vägen, Swedish House Maffia, Veronica Maggio, Roxette och Kleerup. Springer man i Sverige så gör man! Och underbart är det!

 

Glad fredag och trevlig helg!

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!