Cykelpremiär!

7 april, 2014

För några veckor sedan köpte jag mig en racer, har varit ute och testat den två ggr. På första turen hade jag lite besvär innan jag förstod hur växlarna fungerade, men sen.. det var bara att ösa och jag måste erkänna att jag blev positivt överraskad på hur kul det var! Det är ju nåt helt annat än att sitta på en spinningcykel! Man har vinden i håret, man kommer nånstans och det är inte lika svettigt!  Dessutom får man se hur naturen susar förbi!  Nackdelen, en öm bak och ont i ryggen! Men det är väl en vanesak!

För ett tag sedan fick jag ett tips av en Twitterpolare om att söka upp en sjukgymnast som han rekommenderade. Sagt och  gjort, sjukgymnasten konstaterade oxå hälsporre och föreslog en behandling som kan skynda på läkandet.  Så klart att jag nappade på de! Det gjorde förbannat ont, men redan nu känns det bättre (peppar, peppar)! Ska dit  två ggr till för samma behandling och jag håller tummarna stenhårt att det ska fungera!

Frågade om jag kunde fortsätta promenera på foten och han tyckte jag skulle göra de. Kanske dra ner lite om det skulle göra för ont, så jag kommer inte ta något uppehåll, vilket känns bra! Jag hoppas att foten sätter igång att bli bättre så att jag ska kunna köra Midnattsloppet i augusti, det är ju några månader kvar, det vore riktigt kul att kunna göra en tävling i år iallafall!

 

   Vrålåket!

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!