Nedräkningen är igång för fullt

8 april, 2014

Usch, får lite dåligt samvete att det gåttmdrygt en vecka sedan jag skrev något sist. Senaste tre dagarna har det blivit altanbygge för hela slanten. Det har borrats massor av hål för plintar som ska bära upp det hela. Det har varit tungt och tidskrävande, men vi har kommit en god bit på väg.

Det är nu 5 dagar kvar tills jag återigen står på startlinjen på TEC100. Som tidigare år har jag min vapendragare Stefan som jag ska springa med. Vi har ett mål med tävlingen, vilket än så länge är hemligt. Sedan har jag ett mål med tävlingen och det är att få kvalificering sprang till både UTMB och Western States 100. Fårmse om jag söker til något av loppen, men det är viktigt att vårda drömmarna.
Än så länge känner jag mig lugn inför loppet. Träningen är gjord och känner mig i hyfsat bra form. Utrustningsmässigt har jag inte funderat så på, jag kör med beprövat concept när det gäller kläder och energi. Jag och Stefan har våra rutiner som funkar för oss. Som exempel har vi utpekade gåbackar och en matbacke där vi alltid äter. Funkar för oss, men kanske inte funkar för andra. Vad är kvar att göra då, jo vänta...misstänker att veckan kommer sega sig fram. Märker att det närmar sig tävling på olika sociala media också. Det blir mer och mer inlägg på tävlingens facebook sida och på Twitter känns det att pulsen ökar

Bilden nedan visar resultatet av TEC100 förra året. Risken är att det blir något liknande i år med tanke på vädret igår och idag.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!