Cyklar och cyklar.. (verbet alltså! ;))

22 juni, 2014

De senaste veckorna har jag försökt dra ner på promenerandet för att spara min fot, den där sega hälsporren sitter hårt! Men (peppar, peppar) så tror jag att foten blivit lite bättre av att inte belastas lika mycket. Älskar ju att promenera och nu under våren har jag gått ungefär 15 km om dagen, men nu har jag istället tagit cykeln och hunden springer bredvid.  För att hålla flåset någorlunda igång försöker jag  oxå ta 2 - 3 cykelpass på racern varje vecka, tycker fortfarande att det är lika roligt! Ibland är jag seg som tusan att komma i mina träningskläder och ta fram cykeln, men när jag väl trampat ett par tag känner jag verkligen hur skönt det ska bli med ett pass!

Tycker dock att sadeln på dessa cyklar verkar vara nån sorts tortyr redskap, har en geledyna på sadeln, men det hjälper inte helt, så nu har jag även beställt såna där fula cykelbyxor med en insydd blöja! ;) Hoppas det blir bekvämare så att jag vågar mig på att cykla längre sträckor.

Börjar dock känner mig positiv inför att hälsporren ska släppa taget om mig och mitt mål är fortfarande att jag ska kunna springa fjällmarathon nästa sommar!!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!