Sista finslipningen inför KEX

14 augusti, 2014

Igår var det dags för finslipningen inför KEX nästa vecka. Åter igen samlades delar av Team Rockrunners och Ladonia Fellrunners i Hammarbybacken för att köra ett pass tillsammans. Förra veckan var vi 7st och denna gång "endast" 4. Jag klagar inte, oftast när jag kör backpass kör jag själv, så sällskap är alltid välkommet! Fokus på snacket var planering av logistik innan och efter loppet. Vi kommer skippa pastabuffén som tävlinsarrangörern erbjuder och istället lagar mat tillsammans. En del andra viktiga frågor klarades ut också.
Det konstaterades att vi alla hade prickat in formtoppen perfekt inför nästa vecka. Ok, vissa behövde en del tape för att hålla ihop guppkropparna, men vad gör vell det?

Det var full fart i backen igår kväll. Vi 4 som sprang tillsammans, Team Nordic Trail som hade gruppträning där, skidliften drog upp downhill-cyklister, ett gäng boxare/kampsportare tränade på toppen, samt en del som gick och sprang i backen. Träningen går lite lättare om det är lite liv och rörelse runt omkring.

 

(Foto privat. Notera de hårda finishertröjorna. Jonas - Trans Gran Canaria, Lasse - Leadville, Krister - BAMM, jag - UTMB)

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!