Det kan bli en bra vecka

15 april, 2015

Nu är det bara drygt två veckor kvar till Hammertrail på Bornholm. Det känns som att formen så smått börjar infinna sig. Planen är att försöka få till en sista bra vecka innan loppet. Är för närvarande iväg med jobbet, så planen är att tisdag till torsdag att klämma minst en halvmara varje kväll. Igår blev det 22km på löpband. Inte roligt, men passet genomfördes. Jag hoppas på att jag kan komma ut och springa idag så jag slipper löpbandet.
I helgen ska det bli att springa långt! Det är dags för årets upplaga av TEC 100. Jag ska själv inte tävla, men har kompisar som ska springa och kommer då att agera pacer. Det är oklart om det blir en tre eller fem mil. Jag får se vad som behövs åt dem. Minst tre varv hoppas jag på så jag får ett bra pass. Det kommer bli annorlunda att inte tävla för en gång skull, kanske jag får blodad tand och kör nästa år, vem vet....

Löpbandet jag sprang på igår var inte gjort för ultralöpare. Som längst kunde man endast springa 9999meter, men det konstiga var att pulsen, som kunde mätas hade fyra siffror. Kalorierna kunde man endast förbränna 999st. Undrar hur man tänker då? Är all träning som ligger utanför möjligt mätbara onödigt?

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!