Dubbelmoralen strider- Glädjen vinner

17 februari, 2016

Helt otippat sitter jag här nu med beskedet precis mottaget. Hej- jag ska bli en bloggerska. Jag ska erkänna. Jag är inte den frekventaste bloggläsaren. Ärligt- kan jag till och med tycka det är lite jobbigt att lägga ner tid på att läsa många inspirerande människors bloggar till och med. Det jag har haft tanken om bloggare är att det är människor som försöker hävda sig, synas, bekräftelsebehov, hänger ut sig själv. Såhär sitter jag nu alltså, med en tanke om lite dubbelmoral. Jag har tänkt att hävda mig, synas, kommer absolut hänga ut mig och jag söker liksom 99,9% av världens befolkning bekräftelse. Så var det med den saken. Mina bloggar kommer oftast bli korta, så du kan snabbt ta upp och läsa när du står i busskön eller när du har mindre än 2 min över. 

Häromdagen skrev jag till min vän som fick mig att bli löpcoach om hur mycket jag uppskattar att hon finns för mig även fast vi ses alldeles för lite. Hon blev så fantastiskt glad när jag häver ur mig hur mycket hon betyder för mig och att hon inspirerar mig i sina bloggar. Det är just det allt handlar om. Inspiration, motivera, ge hopp, ta bort ursäkter för att tro att man inte kan, att glädja och glädjas. Det är vad jag vill förmedla med mitt bloggande. Så nu stryker jag över det negativa jag ansåg om bloggning- jag är inne i matchen. Ni kommer få möta mig såsom jag är. Det kommer vara glada, sorgsna, skamfyllda, mörka, arga, frustrerande, inspirerande, ifrågasättande, tokiga, känslosamma möten med mig, nu när ni hittat hit- till min blogg, på Allt om löpning.

Detta är min start. Bloggen kanske blir min dagbok, inte den jag skriver varje dag i, men frekvent. En kort presentation av mig så du vet vem som ordbajsar här. -Jag är Petra med en fin familj. Min sambo är pelaren i livet, förutom när han är ute och ultralöper. Den som klagar på att vara golfänka har aldrig stött på en ultralöpares vardag. Jag är Ultralöps-änka, min sambos långpass är inte 1 timme, de är flera timmar. Vi har två tjejer som är födda 07 och 09 tillsammans, och min stora tjej som fyller 20 år snart och bor med sin pojkvän. De här tjejerna är tighta och har sina systerstunder som är magiska. Vi bor i Sollentuna, en förort till Stockholm. I mitt hem skriver och driver jag mitt egna företag nu under några månader som jag tagit tjänstledigt för att just hitta hur jag ska hantera mitt stora intresse i livet- träning, kost och hälsa. Jag har sedan några år gett mig själv utveckling och djup kunskap i ämnena. Jag har bland annat utbildat mig till Personlig tränare, hälsocoach, löpcoach, Kostrådgivare och Mammamage. Jag har några millimeter kvar tills jag landat i verksamhet. Det som är det jag landar i varje gång jag möter på motstånd- för det gör jag, och det gör alla, är att jag backar och rannsakar min verksamhetsberättelse- Grunden är Glädje och utvecklas i livet. 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!