Jag kan vara sverigeledande...

19 februari, 2016

kan vara sverigeledande...

I hotellfrukostätning. Baserat på antal, inte kvalité eller kalorier eller något annat sätt att räkna utan just antal. Jag gissar att jag äter ca 9 frukostar i veckan på hotell, mån-fre frukost och därefter en frukost till på lunchtid. Så kan det bli.

Saken är den att jag arbetar på ett hotell. Inte som hotellanställd utan kommunalt som arbetshandledare på en daglig verksamhet på hotellet.
Arbetar man där äter man frukostbuffé varje dag. Äter man inte kött som jag är det enklast för alla inblandade om jag äter dubbel frukost istället för att krångla med special-lösningar eller matlåda.

Det där med köttet kommer nog dyka upp på något inlägg framöver men inte idag. Det de flesta tänker på med hotellfrukost är just chark-avdelningen, men det finns mycket fint på vego-sidan också. Jag äter ffa stora mängder frukt och nötter men också bär, yoghurt och mackor med ost eller ägg. En och annan äggröra går ner också.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!