Nu kan du springa snabbt som en världsstjärna

1 mars, 2016

Nu frontar världsstjärnan som ska delta i de Olympiska sommarspelen i Rio, ny löparsko. 

Vi har tidigare skrivit om Usain Bolt som pratat med oss på Allt om Löpning i en intervju. Där berättade han bland annat för oss om sitt sug efter skräpmat och sina lätta löparskor han använder sig av under träningsrundorna på Jamaicas gator.

Nu frontar världsstjärnan som ska delta i de Olympiska sommarspelen i Rio, Pumas nya löparsko som lanserades i både dam- och herrmodell under februari. Löparskon är en del utav IGNITE familjen –  Ultimate. Tillverkaren skriver i sitt pressmeddelande att skon ska ge dig som löpare komfort och ökad energi under hela träningspasset. Den har en förstärkt mellansula som ska ge en ultimat dämpning vid varje stegs nedtramp samt en ökad energiavkastning in i nästa steg.

Puma
L
äs ävenUsain Bolt i en exklusiv intervju med Allt om Löpning!

Även skons ovansida har man designat för en behagligare träning med 3-lagers mesh teknik vilket då ska ge dig en ökad andningsförmåga i skon.

– På PUMA fortsätter vi att arbeta för innovation i alla våra produkter - det är en evig strävan och målet är att skapa de snabbaste produkterna på marknaden, säger Kohei Hagio, PUMAs seniorchef för Product Line Management.

Av Allt om Löpning
info@alltomlopning.se
Foto: Puma pressbilder

Taggar

Puma

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!