Första långa löppasset på lääääänge!

20 februari, 2016

Igår sprang jag inget utan valde att vila fot och tå med planen att springa ett längre pass idag istället. Samt och gjort. Käkade lite frulle och packade ihop en träningsväska och stack till gymet tidigt imorse. Var helt själv på gymet men det gör mig ingenting. Kan vara ganska skönt. Ingen som stör mig!
Värmde upp med två kilometer och streckade lite. Ställde sen in bandet på 22km och började jogga igång. Kände verkligen efter om det skulle göra ont i foten el tån efter varje kilometer. Minsta lilla och jag kliver av. Kilometrarna rullade på. När jag hade gjort ca 13km kom en vän och skulle springa så då fick jag sällskap. Löpningen fortsatte rulla påbackad jag kunde höja tempot lite. Kändes ytterst lite i tån men det blev inte värre. Jag och Camilla snackade om allt möjligt. Tiden går ju betydligt fortare när någon står bredvid. Tack! Helt plötsligt hade jag sprungit 22km+2km. Yes!!! Fy satan va skönt!! Det var ett antal veckor sen jag sprang såhär långt....Men nu är jag på gång igen!!
Nu blir det lite cykling, lite rehab av ben och ja vi får se vad det blir mera.
Skönt att få ett bra besked med löpning! Har en tävling om en vecka som jag så gärna vill åka till. Bestämmer mig i början på veckan med hur jag gör.

Idag är det annars en ganska jobbig dag. Min mamma skulle idag ha fyllt 61 år. Det är snart 2.5 år sen hon hastigt dog. En obeskrivligt jobbig period i livet. Grattis mamma! ❤️

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!