Pulsklocka

23 februari, 2016

Fick min massage igår, herregud vad ont det gjorde, men ändå skönt. Jag bokade en ny tid redan i nästa vecka. Min massör som också är en löpare rekommenderade att jag ska skaffa mig en pulsklocka. Vilket jag har sagt under en längre tid själv, men det har inte blivit av eftersom dom är dyra och det finns så många olika märken , varianter, olika prisklasser.. Helt enkelt det är en djungel.
Visst jag skulle kunna fråga runt med andra som använder pulsklocka men pinsamt nog har jag inte tagit mig den tiden . Det känns som dygnet har för få timmar och det märks för dagarna går så fort ;)

Jag längtar efter våren nu!
Igår var det sol fram till jag slutade jobbet, typiskt, idag faller det lite snö .
Jag tycker det går jättebra att vara ute och springa oavsett väder, det är värre med temperaturen. Är det mer än minus 5 då tycker jag det blir jobbigt att andas, känns irriterat i hals o lungor liksom .
Så heja plusgrader!

Jag ska ju springa Premiärmilen som mitt första lopp i år. Förstår inte varför jag ska vara så dum och titta på bilder och film där folk springer som om dom hade en blåslampa i häcken. Här kommer jag i snigelfart och rädd för att komma sist eller rent av springa vilse, att jag ska missa snitslarna.
Någon måste komma sist men det vill inte jag göra.
Redan nu planerar jag i att skippa vätskekontrollerna enbart för att spara på tiden. 1 mil ska man väl inte behöva ta vätska och framför allt är det inte sommar och varmt. Vi pratar april , regn o blåst och kanske rent av snö.
Regnar det eller snöar så kan jag väl springa och gapa en stund , hehehe.


Skickat från min iPhone

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!