Trafikvarning!

24 februari, 2016

Hemma igen efter en fullmatad dag! Klockan stod på kvart över fem i morse, kändes inte kul när den ringde… Men det som är härligt med att börja tidigt är ju att man är hemma tidigt! På vägen hem från jobbet var jag inte alls sugen på att springa, rejält trött i huvudet. Tänkte skjuta upp det till kvällen men bestämde mig till slut för att ge mig ut. Och vad glad jag är för det beslutet. Fick springa i sol och nästan värme istället för mörker och minusgrader. Behöver min dos av solen ju!

Hade så bråttom så rotade snabbt igenom garderoben och tog på mig första bästa. Såg ut som en mismatchande påskkärring, med alla färger på en gång. Men jag syntes i trafiken i alla fall! Bilisterna måste ju undrat :) Måste bli bättre på att planera och lägga fram träningskläder dagen innan de dagar jag försöker trycka in träningen på en begränsad tid.

Dagens pass gick riktigt bra! Blev 8 km i ca 6-tempo. Blev en väldigt kuperad sväng, lite i skog och lite på väg med bara nån enstaka platt sträcka så tempot varierade väldigt mycket upp och ner. Kände av min vad under dagens pass, var nog efter mina intervaller i förrgår. Kommer ta det lite lugnt med intervallerna ett tag framöver och inte köra några korta, snabba utan istället lägga in lite längre intervaller i ett lite högre tempo mot normalt. Som ultralöpare har jag ju inte heller nåt behov av att köra hårda intervaller, men det är roligt!

Fick bara kasta mig in i duschen och åka och träffa en klient för att prata träningsupplägg för de kommande månaderna. Blir alltid lika taggad och peppad av att prata träning! Så nu har jag landat i soffan för att skriva lite träningsscheman. Ska även justera mitt eget schema och ta bort lite fart och lägga in lite mer distans. Nu är jag ledig i två dagar och ska passa på att vara ute så mycket jag kan!

 

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!