Skogsmys

26 februari, 2016

Jag hade tänkt springa mitt pass ganska tidigt idag, men när jag gick upp var det rätt kallt och dimmigt. Men det syntes att det skulle bli en riktigt fin dag och jag hade lyxen av att kunna planera om dagen så jag sköt på det till lunch istället. Hann med att både dammsuga och skriva träningsprogram innan, en riktigt produktiv dag!

13 km stod på programmet idag. Hade ingen plan för vilken runda jag skulle utan stack bara ut. Visst tycker jag om att springa minutplanerade intervaller, men det bästa med att springa är ändå att bara ge sig ut en sväng och ta det som det kommer. Välja en ny stig man aldrig sprungit på, upptäcka nåt nytt längs vägen, njuta av solen efter allt mörker! Idag blev det en runda runt en sjö som heter Vällsjön, men som min man döpt om till Vältsjön efter mitt mindre lyckade försök att cykla MTB där...! 

 

Första hälften idag gick på en liten, teknisk stig där tempot var lågt, och andra halvan på grus/asfalt där det gick snabbare. Alltid skönt att kunna springa fortare andra halvan, även om det idag hade mer med underlag än ork att göra! Vaden höll sig tyst och lugn så det är nog så att det är tempot snarare än distansen som gör den grinig...

Provade mina nya kompressionsstrumpor från SOC som jag köpte på stadium igår, och de var riktigt sköna att springa i. Vet inte om det gör någon nytta men jag gillar känslan i alla fall! Köpte ett par svarta men de fanns i massor av fina färger så får nog ta en ny shoppingrunda snart. Det är ju roligare att träna om man känner sig snygg!

 

Den här färgen är ju bara såå fin!

 

Lånade den här bilden från stadium.se.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!