Nikeoholic!

29 februari, 2016

Sedan 2010 har jag sprungit i Nike Free, och för mig funkar de på allt, från 5 km till ultror. Så länge jag har haft dem på fötterna har jag klarat mig från skador, men då och då får jag för mig att byta skor och det har alltid lett till problem..

Inför Swiss Alpine Maraton tänkte jag att behövde mer dämpning. Nya skor av ett helt nytt märke plus att jag ökade på träningen för snabbt ledde till problem med benhinnorna och till ett rejält löparknä. Inte kul att halta sig igenom en bergsultra vill jag lova! Men dum som man är kunde jag ju inte låta bli att starta. Efter det är det bara mina Free som får sitta på mina fötter när det kommer till träning!

I torsdags var det dags för ett nytt tillskott i familjen, Nike Free Rn Distance. Ska bli spännande att testa dem framöver. Hade tänkt köpa ett nytt par Free 5.0 men tyckte inte att de satt lika skönt på foten som de här gjorde. Rn Distance ska ha lite mer dämpning än 5.0 men ända vara i stort sett samma sko, så det bådar gott. 

Förstår inte varför maken klagar på att jag har många skor? Men så länge det är löparskor så måste det ju vara ok eller hur?? 

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!